Adventskalender doos

Adventskalender doos

De feestdagen zijn de perfecte tijd om dagelijks te genieten van iets bijzonders. Wat is er nu beter dan een adventskalender gevuld met uw eigen biertjes? Met de adventskalender doos van Emkapak Verpakkingen kunnen uw klanten of geliefden elke dag tot Kerstmis een speciaal biertje ontdekken. Deze unieke dozen zijn speciaal ontworpen om te vullen met reguliere bierflessen, waardoor u uw eigen persoonlijke bierkalender kunt samenstellen.

Bier adventskalender doos

Onze bier adventskalender dozen zijn beschikbaar in twee formaten: een advent doos met 8 vakken voor een compacte selectie, en een grotere advent doos met 24 vakken, geschikt voor een volledige krat bier. Beide formaten zijn ideaal voor het creëren van een dagelijkse bierverrassing in de aanloop naar Kerstmis. Of u nu kiest voor ambachtelijke bieren, lokaal gebrouwen biertjes of uw favoriete klassiekers, deze adventskalender doos maakt het extra speciaal. Bekijk ook eens onze andere kerstverpakkingen.

Waarom een adventskalender doos van Emkapak?

Bij Emkapak Verpakkingen geloven we in kwaliteit en maatwerk. Onze adventskalender dozen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en perfect om cadeau te geven. De stevige adventsdozen zijn ontworpen om reguliere bierflessen veilig te houden, met een vakverdeling die zorgt voor stabiliteit en bescherming. Bovendien biedt de doos ruimte voor personalisatie, zodat u de kalender kunt aanpassen met uw eigen ontwerp of logo – ideaal voor een uniek geschenk of promotieproduct. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bestel vandaag nog uw adventskalender doos

Klaar om uw eigen adventskalender doos zelf te vullen? Bij Emkapak Verpakkingen maken we het gemakkelijk voor u. Vraag vandaag nog een klantinlog aan om toegang te krijgen tot onze volledige productcatalogus en prijzen. Plaats direct uw bestelling en begin met het creëren van een adventskalender die elke dag tot een feestje maakt!

Verpakkingen